Mukava päivä. Kävin lenkillä Luxembourgissa, ja sitten lähdimme kaupungille Linnan Neidon kanssa. Olin paidan tarpeessa, ja eräästä ihan näillä kulmilla olevasta Nepalaya- liikkeestä (nepalilaista kamaa ja putiikkeja löytyy sieltä täältä ympäriinsä) löytyi kaksi tosi ihanaa paitaa - ostin molemmat, koska niissä oli 20% alennus, ja alkuperäinen hintakin 20 ja 23 euroa, eli kaksi paitaa yhteensä 36 euroa.

Sitten suuntasin Maison du Japonin kirjastoon, ja Neito meni ostamaan erikoishienoa kookosöljyä. Parin tunnin kuluttua tapasimme virran oikean puoleisella rannalla (Rive Droite), Maison de Radio Francessa, josssa on menossa Thomas Adès - festivaali. Konsertti oli ilmainen ja teki minuun vaikutuksen, etenkin viimeinen kappale, Life Story. Tunnen hirveän huonosti modernia klassista musiikkia, mutta tämä kokemus kyllä kannusti avautumaan tällekin alalle... Kotimatkalla bongasimme uuden japanilaisen elintarvikeliikkeen ja muuta mukavaa. Kiitos tas, Neito.

Otsikon mukaan: "Täällä oleminen tulee muuttamaan teitä.*" Näin replikoi eräs kiltti kirjastotäti minulle syyskuussa. Hän oli oikeassa. (Ja niin, en edelleenkään osaa kirjoittaa cedietä koneella, neuvokaa joku joka osaa.)